Medialle

Julkaisuvapaa tiedote 18.5.2017

Huipulla Tuulee 2017 -tapahtuma ylitti tavoitteensa

Ritakallio ja Lundmark

Valtakunnallinen bisnesvaikuttajien verkostofoorumi, Huipulla Tuulee, kokosi yli 550 yhteiskunnan ja yrityselämän tuloksentekijää jo kolmatta kertaa Jyväskylän Paviljonkiin 16.-17.5.2017.

”Palaute oli erinomaista ja itsellekin jäi todella hyvä maku”, kertoo tapahtuman ydinryhmän puheenjohtaja Pietari Sorri. Mielenkiintoisimmat keskustelut nähtiin, kun tiistaina Alpo Suhonen ja Matti Alahuhta haastattelivat toisiaan johtamisen ja valmentamisen filosofiasta sekä keskiviikkona, kun tapahtuman päätösosissa Timo Ritakallio sekä Pekka Lundmark olivat Tapio Suomisen tentattavana aiheesta ”Johtajan polku – tuleeko huippujohtajaksi vain ajamalla ylinopeutta?”.  Tapahtuman yhteydessä pelatun perinteisen Huipulla Tuulee -pöytälätkäturnauksen voitti Jaakko Kaski Protacon Oy:stä.

”Rento ja sporttihenkinen tapahtuma on kasvanut muutamassa vuodessa ensimmäisen vuoden 100 henkilön tapahtumasta yli 500 hengen tapahtumaksi. Jyväskylä on erinomainen tapahtumakaupunki, jonka liikunta- ja urheilualan huippuosaaminen luo Huipulla Tuulee -tapahtumalle erinomaisen pohjaverkoston. Ensi vuoden puhujien lähtölistalla on mm. St1:n toimitusjohtaja Mika Anttonen ja olympiavoittaja Thomas Johansson”, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Ville Kallinen. Ensi vuoden tapahtuma pidetään Jyväskylän Paviljongissa 15.-16.5.2018. ”Tapahtuma ei halua olla perinteinen seminaari, jossa osallistujan oma rooli on vähäinen. Käsittelemme johtajuuden, valmentamisen, jaksamisen ja tuloksen tekemisen kokemuksia sekä näkökulmia. Puhumme asiaa ja vähän asian vierestäkin”, kertoo Ville Kallinen. ”Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, joilla on halu kehittyä, innostua, onnistua ja löytää draivia tekemiseen. Tehdään juttuja rennosti, mutta uskottavasti”, Sorri jatkaa.

Tämän vuoden tapahtuman puhujia olivat

– Timo Ritakallio, Ilmarinen, toimitusjohtaja
– Matti Alahuhta, Devco Partners, hallituksen puheenjohtaja
– Susanna Rahkamo, yrittäjä, OK varapuheenjohtaja
– Pekka Lundmark, Fortum, toimitusjohtaja
– Alpo Suhonen, valmentaja
– Erkka Westerlund, valmentaja, Lepoaika, yrittäjä
– Sakari Orava, ortopedian erikoislääkäri
– Iris Karjula, Oreo, yrittäjä
– Ilkka Kanerva, kansanedustaja
– André Noël Chaker, juristi, kirjailija
– Tapahtuman juontajana toimi Tapio Suominen

Lisätietoja tapahtumasta:
http://www.huipullatuulee.net

Ville Kallinen
Projektipäällikkö
040 5237 527
ville.kallinen [at] kihu.fi

Pietari Sorri
Ydinryhmän puheenjohtaja
040 5383 621
pietari.sorri [at] paviljonki.fi